Arve Øverland

Arve Øverland er seniorrådgiver i Kruse Larsen.

Arve har tilbrakt karrieren på frontlinjene av den digitale utviklingen. Fra midten av nitti-tallet i USA har han hjulpet alt fra gründerforetak til multinasjonale selskaper med digital strategi, kommunikasjon og markedsføring. Han var tidligere senior rådgiver i Gambit og leder for H+K Strategies digitale team i Europa. Arve var også partner i Oslo baserte management consulting firma ID Management.

Arve er tilbake i rådgivningsbransjen igjen etter han tok et par fri-år og gikk ut til gründertilværelsen for å hjelpe familien starte og bygge opp bedriften North Sea Salt Works, som lager merkevaren Havsnø havsaltflak. Arve brenner for resultatdreven rådgivning mot digitale problemstillinger. Han liker å være «hands-on» og disse to årene som gründer har gitt ham inspirasjon og nye vinkler å se forretningsverdenen fra.

I tillegg til å være rådgiver er Arve en aktiv foredragsholder, skribent og forfatter. I november 2014 utga Cambridge, England baserte Gower Publishing boken hans Always On: Digital Strategy in a Big Data World. I løpet av 2017 vil den også være tilgjengelig på Kinesisk gjennom Puhua Publishing / Post & Telecoms Press.

Telefon

Bilde av Jan-Erik Larsen

Partner og daglig leder

Bilde av Bjarne Håkon Hanssen

Partner og seniorrådgiver

Bilde av Tim Peters

Partner og seniorrådgiver

Bilde av Lars Joakim Hanssen

SENIORRÅDGIVER

Bilde av Arve Øverland

SENIORRÅDGIVER

Bilde av Lasse Lehre

RÅDGIVER

Bilde av Audun Otterstad

RÅDGIVER

Bilde av Åsmund Prytz

RÅDGIVER

Bilde av Marthe Murberg

Prosjektleder