Petter Kvinge Tvedt

Petter er seniorrådgiver i Kruse Larsen.

Petter er en erfaren strategisk rådgiver og har unik kompetanse om politikk og posisjonering i samfunnet. I over tolv år har han jobbet tett med politiske toppledere, både lokalt og nasjonalt.

Han har lang fartidstid som statssekretær i Finansdepartementet og jobbet i mange år en som av Siv Jensens nærmeste rådgivere. Med bred erfaring både på operativt og strategisk plan kan Petter bistå kunder i Kruse Larsen med politisk analyse, mediehåndtering, budskapsutvikling og strategiarbeid og krisekommunikasjon.

Han jobbet for Siv Jensen i Finansdepartementet fra 2013 til desember i 2018. Først som politisk rådgiver, deretter som statssekretær. Som statssekretær hadde Petter ansvar for strategi og kommunikasjon, og arbeidet med en rekke store politiske saker og flere krevende saker i media. Petter var også sentral i posisjoneringen av partileder Siv Jensen og Fremskrittspartiets strategier for valgene i 2015 og 2017.

Petter har videre solid lokalpolitisk erfaring fra Fremskrittspartiet, som valgt medlem av både i Bergen bystyre og Hordaland fylkesting, og som politisk rådgiver for byrådet i Bergen. Han også har studier innen markedskommunikasjon og ledelse fra Handelshøyskolen BI. 

Telefon

Anne Therese Gullberg

Anne Therese Gullberg

SENIORRÅDGIVER

Partner og seniorrådgiver

Celine Gran

SENIORRÅDGIVER

Dag Fredrik Bruflot

Prosjektleder

Bilde av Jan-Erik Larsen

Partner og daglig leder

Karen

SENIORRÅDGIVER

Bilde av Lars Joakim Hanssen

SENIORRÅDGIVER

Bilde av Lasse Lehre

RÅDGIVER

Lisbeth Berg-Hansen

SENIORRÅDGIVER

Maren Aasan

Rådgiver

Petter Kvinge Tvedt

SeniorRådgiver

Bilde av Tim Peters

Partner og seniorrådgiver