Petter Kvinge Tvedt

Petter er seniorrådgiver i Kruse Larsen.

Petter er en erfaren strategisk rådgiver og har unik kompetanse om politikk og posisjonering i samfunnet. I over tolv år har han jobbet tett med politiske toppledere, både lokalt og nasjonalt.

Han har lang fartstid som statssekretær i Finansdepartementet og jobbet i mange år som en av Siv Jensens nærmeste rådgivere. Med bred erfaring både på operativt og strategisk plan kan Petter bistå kunder i Kruse Larsen med politisk analyse, mediehåndtering, budskapsutvikling, strategiarbeid og krisekommunikasjon.

Han jobbet for Siv Jensen i Finansdepartementet fra 2013 til desember i 2018. Først som politisk rådgiver, deretter som statssekretær. Som statssekretær hadde Petter ansvar for strategi og kommunikasjon, og arbeidet med en rekke store politiske saker og flere krevende saker i media. Petter var også sentral i posisjoneringen av partileder Siv Jensen og Fremskrittspartiets strategier for valgene i 2015 og 2017.

Petter har videre solid lokalpolitisk erfaring fra Fremskrittspartiet, som valgt medlem av både i Bergen bystyre og Hordaland fylkesting, og som politisk rådgiver for byrådet i Bergen. Han også har studier innen markedskommunikasjon og ledelse fra Handelshøyskolen BI. 

Telefon

Anne Therese Gullberg

SENIORRÅDGIVER

Partner og seniorrådgiver

Dag Fredrik Bruflot

Prosjektleder

Eli Haalien

Prosjektleder

Bilde av Jan-Erik Larsen

Partner og daglig leder

Karen

SENIORRÅDGIVER

SeniorRÅDGIVER

Lisbeth Berg-Hansen

SENIORRÅDGIVER

Petter Kvinge Tvedt

SeniorRådgiver

Bilde av Tim Peters

Partner og seniorrådgiver