Kruse Larsen leverer strategisk rådgivning basert på ærlighet, innsikt og erfaring.

Vi engasjerer oss sterkt i hvert enkelt oppdrag vi påtar oss og vet at ingen utfordring er lik. Kruse Larsen skreddersyr leveransene etter kundenes behov.

Strategisk kommunikasjon

Omdømmet følger oss alle i alt vi gjør. Våre rådgivere har bistått flere av Norges fremste bedrifter, politikere og organisasjoner med å posisjonere seg og sine fellesskap riktig.

Politikk

Vi påvirkes alle av politiske rammebetingelser. Våre rådgivere har lang erfaring fra begge sider av norsk politikk. De forstår den politiske situasjonen og har inngående kjennskap til prosessene i politikken og byråkratiet.

Bærekraft og endringskommunikasjon

Bærekraft, klima og sirkulær økonomi er et krevende felt å kommunisere godt om, og det er enda mer krevende å finne riktig bærekraftstrategi, med reelle, gode tiltak og effektiv gjennomføring. Vi hjelper kundene våre med å forklare hvordan de kan bli del av løsningen og til å påvirke hvordan omstillingen bør skje.

Mediehåndtering og omdømmekriser

Nyhetssyklusen går 24 timer i døgnet og syv dager i uken. Likevel kan det være krevende å nå frem med viktige saker, mens små feiltrinn blir store nyheter. Våre rådgivere har mange års erfaring fra norske medier og redaksjoner.

Kurs og foredrag

Flere av våre rådgivere er ettertraktede foredragsholdere og konferansierer. Kruse Larsen leverer kurs på alle nivåer innen blant annet: Medietrening, tale- og presentasjonsteknikk, strategisk kommunikasjon og politisk forståelse.