Ett år igjen til valget

I disse dager er det ett år igjen til kommune- og fylkestingsvalget. Det markerer vi selvsagt med å lage en egen episode om temaet. 

12 måneder før valget sliter ordførerpartiet Senterpartiet på de nasjonale målingene, mens Høyre fosser frem. Hva vil det kunne bety for det politiske flertallet i kommune-Norge? Risikerer Senterpartiet og Arbeiderpartiet til å miste makt i fylkeskommuner og kommuner, og vil Høyre lykkes med å vinne tilbake byene? Hva vil resultatet fra lokalvalget bety for Stortingsvalget i 2025, og vil et eventuelt dårlig resultat for regjeringspartiene påvirke også den nasjonale politikken på viktige områder - og kanskje også selve regjeringens sammensetning? 


Ukens gjester er Tore O. Sandvik, som har vært fylkesordfører i Trøndelag i 19 år, Anne Ekornholmen, politisk redaktør i Nationen og Eirik Mosveen, politisk redaktør i Avisa Oslo. 
 
Har du spørsmål du ønsker svar på, eller innspill til tema eller gjester? Send oss gjerne en melding via vår Facebookside. 
 
Podkast uten portefølje er produsert av Pressure. Som alltid finner du podkasten der du lytter til podkast, for eksempel via Apple Podcast eller Spotify. 
 

0