News from Kruse Larsen

 • 16/05/2024
  Perspektivmeldingsvorspiel: Det er alarm!

  Siv Jensen mener det politiske Norge må våkne fra dvalen og slutte å pådra seg utgifter vi ikke har råd til å betale. Men hva ville hun gjort annerledes hvis hun ble finansminister i dag? Og hva angrer hun mest på fra de årene hun satt på pengesekken? Møt en åpenhjertig Jensen podkasten vår.

  Read More
 • 06/05/2024
  Podkast: Endringer i Erna-land

  Hva skjer når en av Høyres nestledere trer ut av Stortinget? Hvordan ser arverekkefølgen i partiet egentlig ut nå? Hva gjør Høyre når Fremskrittspartiet kryper stadig nærmere på målingene? Og hva er egentlig ti-prosents-Høyre og batong-Høyre?

  Read More
 • 18/04/2024
  Podkast: Fersk fiskeminister og stor FrP-fangst

  Regjeringen får tre nye medlemmer. Hva betyr det? FrP holder landsmøte mens de klatrer på målingene. Har luften gått ut av den blå Høyre-ballongen? Og kan vi egentlig stole på målingene når de spriker som de gjør?

  Read More
 • 16/04/2024
  Topp-diplomat Kåre R. Aas blir tilknyttet Kruse Larsen

   

  Kåre R. Aas har blant annet vært Norges ambassadør til Afghanistan, Israel og USA. Nå blir han tilknyttet Kruse Larsen som strategisk rådgiver. Selskapet opplever økende etterspørsel etter rådgivning for å forstå og analysere verden rundt oss. 

  Read More
 • 05/04/2024
  Podkast: Høy temperatur i klimadebatten

  Klima- og energipolitikk seiler opp som en av de viktigste sakene frem mot stortingsvalget i 2025. Strømpriser, utenlandskabler, naturvern og vindkraft splitter både høyre- og venstresiden, og klimamålene for 2030 blir stadig vanskeligere å nå.Er norsk klima- og energipolitikk galskap satt i system?

  Read More
 • 22/03/2024
  Podkast: Kan FrP bli større enn Høyre?

  Når man tror det ikke kan gå så mye dårligere for Arbeiderpartiet, gjør det likevel det. Denne måneden har gitt partiet noen av de svakeste målingene på mange år. Samtidig vokser Fremskrittspartiet jevnt og trutt, men klarer ikke å hindre at gapet mellom blokkene tetter seg.

  Read More
 • 21/03/2024
  Nå lanseres Kime

  Kruse Larsen utvider byråfamilien med et nytt byrå, spesialisert på analyse, PR og omdømme. Det nye byrået ledes av Rolf Ellingsen Aaneland.  

  Read More
 • 08/03/2024
  Podkast: Frykt og avsky – verden i 2024

  40 prosent av verdens befolkning går til valgurnene i løpet av 2024, samtidig som de autoritære kreftene er på fremmarsj. Russerne er på offensiven i Ukraina og Kina truer Taiwan. I valget til Europaparlamentet kan populistene får rekordhøy oppslutning og i USA kan Trump få en ny runde som president.

  Read More
 • 20/02/2024
  Høyrebølgen 2.0

  Ved valget i fjor ble Høyre landets største parti for første gang på nesten 100 år og er landets dominerende styringsparti. Er det et resultat av pragmatisme og sentrumsdreining, eller har utfordringene i dagens samfunn utløst en ny høyrebølge? Hva blir Høyres regjeringsprosjekt i 2025? Og hvorfor har norsk ungdom blitt så høyrevridde?

  Read More