News from Kruse Larsen

 • 02/07/2021 - Anne-Kathrine Bergh
  Hvordan manøvrere i bærekraftjungelen?

  Bærekraft er i vinden, og mange forbrukere ønsker å ta bedre og mer bevisste valg når de kjøper varer og tjenester. Ikke overraskende følger selskapene etter, og tilpasser markedsføringen sin deretter. Men kan vi stole på at selskaper som kommuniserer bærekraftige påstander om seg selv og egne produkter faktisk holder det de lover?

  Read More
 • 30/06/2021 - Anne Therese Gullberg og Marie Byskov Lindberg, i Energi og Klima
  Ny kamp om fornybar energi i EU

  Fornybardirektivet skal revideres. Nå intensiveres kampen før EU-kommisjonen legger frem «sommerpakken». De første lekkasjene fra Brussel forteller oss litt hvor de viktigste slagene vil stå

  Read More
 • 18/06/2021 - Kruse Larsen
  Markus Moe – oppsummerer åtte år med Bent Høie som helseminister

  Markus Moe, redaktør i Dagens Medisin, er denne ukens gjest i Helsedebatten. Han har i ti år ledet den nyhetsredaksjonen som tettest følger norsk helsepolitikk. Nå skal han slutte i Dagens Medisin – men først kan du her høre han oppsummere og gi sin vurdering av åtte år med ulike Solberg-regjeringer – alle med Bent Høie som helse- og omsorgsminister.   

  Read More
 • 11/06/2021 - Kruse Larsen
  Lena Nymo Helli – om kinderegg og pilotsyke i norsk helsenæring

  Lena Nymo Helli, daglig leder i Norway Health Tech, er denne ukens gjest i Helsedebatten. Her kan du høre mer om hvilke muligheter som ligger i helsenæringen - men også hva som er flaskehalsene som hindrer at nye innovasjoner faktisk skal bli tatt i bruk her i Norge.  

  Read More
 • 07/06/2021 - Kruse Larsen
  Vi forklarer politikken

  Kruse Larsens rådgivere følger norsk politikk tett. Hver eneste dag, særlig nå i valgåret, gjør vi opp status og tolker det som skjer. Vi deler gjerne våre analyser med kundene våre. Vi tilbyr foredrag og workshops om den spennende politiske situasjonen i valgåret. 

  Read More
 • 04/06/2021 - Kruse Larsen
  Sveinung Stensland – om legemiddelpolitikk, e-helse, gleder og skuffelser

  Sveinung Stensland, helsepolitisk talsperson for Høyre, er denne ukens gjest i Helsedebatten. Her kan du høre Stensland reflektere over utviklingen på helseområdet etter snart 8 år som stortingsrepresentant.  

  Read More
 • 28/05/2021 - Kruse Larsen
  Cathrine Lofthus om erfaringer fra årene som sjef i Helse Sør-Øst RHF og ambisjoner som nyutnevnt departementsråd

  Cathrine Lofthus, nyutnevnt departementsråd i Helse- og omsorgsdepartementet og tidligere administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF, er denne ukens gjest i Helsedebatten.

  Read More
 • 21/05/2021 - Kruse Larsen
  Hva skal til for at norske pasienter skal få rask tilgang til virkningsfulle legemidler?

  I denne episoden av Helsedebatten snakker vi om behovet for prioriteringer og innføring av nye innovative metoder i helsetjenesten. Er myndigheter og legemiddelindustrien enige i hva som skal til for å sikre pasienter rask tilgang til nye effektive metoder innenfor en fortsatt offentlig finansiert bærekraftig helsetjeneste? Til å belyse dette har vi med oss Veronika Barrabes, styreleder i Legemiddelindustrien (LMI) og leder av Novartis Norge, og Stig Slørdahl som er administrerende direktør i Helse Midt-Norge RHF.   

  Read More
 • 07/05/2021 - Kruse Larsen
  Geir Jørgen Bekkevold om abortspørsmålet, rusreformen og KrFs fremtid

  Geir Jørgen Bekkevold, helsepolitisk talsperson i Kristelig Folkeparti og leder av helse- og omsorgskomiteen, er denne ukens gjest i Helsedebatten. Hør Bekkevold reflektere over livet på Stortinget etter snart 12 år som stortingsrepresentant.  
   

  Read More