Grønn eller grønnvasket: Kurs i bærekraftskommunikasjon

Kravene til bærekraftskommunikasjon øker år for år. Det blir stadig mer utfordrende å kommunisere om bærekraft. I Norge følger Forbrukertilsynet nøye med. Hvordan kan vi egentlig kommunisere strategisk om bærekraft, uten å gå i grønnvaskingsfella? Velkommen til kurs! 

Kurset ble sist gjennomført i april 2024, med 35 fornøyde deltakere. Nå gjentar vi suksessen, og inviterer til nytt kurs i bærekraftskommunikasjon 19. september. Kurset er rettet mot alle som jobber med ESG, markedsføring og kommunikasjon på alle nivåer. I løpet av kurset vil man lære hva grønnvasking er – og hvordan man unngår det. I tillegg vil kurset gi konkrete verktøy som virksomheten kan ta med seg videre i markeds- og kommunikasjonsarbeidet. 
 
I kurset vil vi gå gjennom:  

  • Dagens markedsføringslov 
  • EUs taksonomi for bærekraftige økonomiske aktiviteter 
  • EUs nye anti-grønnvaskingsdirektiver
  • De viktigste formene for grønnvasking – og råd om hvordan dere kan kommunisere uten å gå i grønnvaskingsfellen.  

 
Kurset holdes av partner og bærekraftsansvarlig i Kruse Larsen, Anne Therese Gullberg. Gullberg har blant annet bakgrunn som forsker ved CICERO Senter for klimaforskning. Hun har en doktorgrad i statsvitenskap fra Universitet i Oslo og har også arbeidet som politisk rådgiver for energi- og miljøfraksjonen i Arbeiderpartiet på Stortinget.  


 
Praktisk informasjon:  

Kurset er nå fulltegnet. Om det er nok interesse, setter vi opp et ekstra kurs onsdag 10. april. Ta kontakt om du ønsker å stå på venteliste.  


Kurset vil finne sted 19. september 2024 i Kruse Larsens lokaler i Inkognitogata 1, 0258 Oslo. Kurset varer fra kl. 09.00-12.00. Det serveres kaffe fra kl. 08.30 og lunsj fra kl. 11.30.  
 
Kurset koster kr. 3950 kr eks. mva. per deltaker. Påmelding sendes til rådgiver i Kruse Larsen, Caroline Hoff Brandt på e-post chb@kruselarsen.no. Fristen for å melde seg på er innen utgangen av fredag 13. september. Kurset har et begrenset antall plasser. 
 
Om du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om kurset, kan du også kontakte Caroline Hoff ved å bruke e-postadressen over, eller på telefon 98 08 66 72.  
 

0