Leder av koronakommisjonen, Stener Kvinnsland, er denne ukens gjest i Helsedebatten

Onsdag overleverte koronakommisjonen sin dom over myndighetenes håndtering av pandemien så lang. Denne uken gjestet lederen av koronakommisjonen, Stener Kvinnsland, Helsedebatten. 

Hvor sviktet det mest? Hva mener Stener Kvinnsland vi må gjøre for å unngå å havne i en ny krise som vi ikke er forberedt på? Og hva slags karakter gir Kvinnsland på myndighetenes håndtering av pandemien? 

Mye har han blitt spurt om på de få døgnene siden han la frem rapporten. I denne episoden av Helsedebatten får du høre mer om tenkningen og resonnementene som ligger bak koronakommisjonens vurderinger og anbefalinger. 

Episoden finner du via Apple Podcast, Spotify og andre steder hvor du lytter til podkaster. Bare søk etter Helsedebatten.
 
Helsedebatten er en podkast hvor gjestene får anledning til å snakke ut, og slipper å forholde seg til korte talepunkter, som ofte er typisk for debattprogrammer. Vi gleder oss til å invitere politikere, byråkrater, representanter fra næringen og andre som er opptatt av helsepolitikk.  
 
Podkasten ledes av Bjarne Håkon Hanssen og Mette Nilstad fra Kruse Larsen og produseres av Pressure. 

0