Ingvild Kjerkol er helsepolitisk talsperson i Arbeiderpartiet. Denne uken gjester hun Helsedebatten-podkasten til Kruse Larsen og Pressure.

Ukens gjest: Er det hun som blir landets nye helseminister?

Ingvild Kjerkol, helsepolitisk talsperson i Arbeiderpartiet, gir i denne ukens episode av Helsedebatten svar på om hun er klar til å ta over som helseminister etter valget. 

Hva mener Arbeiderpartiet om bruk av private i helsesektoren? Er det et mål at alt skal drives av det offentlige, eller skal det fortsatt være rom for private? Og kommer Arbeiderpartiet til å støtte eller skrote regjeringens forslag til rusreform? 
 
Hva vil Arbeiderpartiet gjøre for at persontilpasset medisin også skal bli tilgjengelig for norske pasienter? Og har Kjerkol noe alternativ til dagens måte å organisere spesialisthelsetjenesten om det blir en rødgrønn regjering etter valget i september? 
 
Dette og mer får du svar på i episode 4 av Helsedebatten. 
 
Episoden finner du via Spotify, Apple Podcast og alle andre steder der du lytter til podkaster. Bare søk etter Helsedebatten.
 
Helsedebatten er en podkast hvor gjestene får anledning til å snakke ut, og slipper å forholde seg til korte talepunkter, som ofte er typisk for debattprogrammer. Vi gleder oss til å invitere politikere, byråkrater, representanter fra næringen og andre som er opptatt av helsepolitikk.  
 
Podkasten ledes av Bjarne Håkon Hanssen og Mette Nilstad fra Kruse Larsen og produseres av Pressure. 

Høre flere episoder? 

0