Aktuelt i Kruse Larsen

 • 16/11/2020 - Kruse Larsen
  Valgvinnere uten flertall

  Fem ganger har en amerikansk president blitt valgt uten flertall i befolkningen. I Norge har dette blitt brukt til å kritisere både de valgte presidentene og det amerikanske valgsystemet. Men er Norge egentlig noe bedre?

  Les mer
 • 02/10/2020 - Kruse Larsen
  Slik kan du påvirke statsbudsjettet

  I fjor var det en flertallsregjering som la frem sitt forslag. I år er det knyttet betydelig større spenning til statsbudsjettet. I tiden som kommer venter uker med harde forhandlinger mellom regjeringspartiene og Fremskrittspartiet i Stortinget.

  Les mer
 • 20/08/2020 - Anne Therese Gullberg, publisert i DN
  Tidenes grønne krisepakke

  EUs gigantiske, grønne krisepakke kommer ikke ut av det blå. Den er bygget sten på sten over mange år og vitner om at koronakrisen fremskynder og forsterker eksisterende trender og utvikling.

  Les mer
 • 10/08/2020 - Kruse Larsen
  Kruse Larsen satser offensivt på helse

  Mette Nilstad er ansatt som seniorrådgiver i Kruse Larsen. Hun kommer fra jobben som senior strategirådgiver i Helse Midt-Norge. Ansettelsen av Nilstad er første trekk i en offensiv satsing på helse- og legemiddelmarkedet.

  Les mer
 • 22/06/2020 - Kruse Larsen
  Generasjonsskifte på Stortinget

  Det er duket for store utskiftninger på Stortinget etter valget i 2021. Mange tungvektere gir seg, ikke minst i Arbeiderpartiet.

  Les mer
 • 04/06/2020 - Anne Therese Gullberg og Petter Kvinge Tvedt, publisert i Finansavisen
  Hvordan skille grønn fra grønnvask

  Det kan være krevende å skille mellom mørkegrønt, grønt, brunt og kullsort, skriver Anne Therese Gullberg og Petter Kvinge Tvedt i Kruse Larsen.

  Les mer
 • 02/06/2020 - Kruse Larsen
  Valg om valg

  Stemmerett til 16-åringer, lavere sperregrense og ingen nye valgdistrikter. Siden 2017 har et utvalg jobbet med endringer i valgloven, og denne uken leverte de sine forslag.

  Les mer
 • 29/05/2020 - Kruse Larsen
  Slik blir krisepakkestriden på Stortinget

  Regjeringens siste krisepakke er lagt frem. Den er rekordsstor, men har møtt massiv kritikk i Stortinget. Nå venter innspurten i Stortinget, med knallharde forhandlinger.

  Les mer
 • 29/05/2020 - Kruse Larsen
  Med krisepakker skal landet bygges

  Klokken 12 i dag legger regjeringen frem forslag til en krisepakke som skal løfte Norge ut av koronakrisen. Det blir startskuddet for en intens periode med kamp i Stortinget om prioriteringer, summer og rammebetingelser. Kruse Larsen har laget en oversikt over de viktigste tiltakene som nå skal på forhandlingsbordet i Stortinget.

  Les mer
 • 28/05/2020 - Kruse Larsen
  Slik er EUs krisepakke på 750 milliarder euro

  Onsdag la EU frem sin krisepakke på 750 milliarder euro. EU skal investere seg ut av den økonomiske krisen, og det skal investeres i fremtiden. Planen ble lagt frem sammen med et revidert langtidsbudsjett for perioden 2021-2027.

  Les mer