Aktuelt i Kruse Larsen

 • Krisepakke, Erna solberg, Korona, Corona, Krise, økonomi, næringsliv
  27/03/2020 - Kruse Larsen
  Ny krisepakke - hva inneholder den, hva betyr den og hva skjer videre?

  Fredag la regjeringen fram sitt forslag til en kompensasjonsordning for næringslivet og den fjerde krisepakken for norsk næringsliv. Det vil bli intense forhandlinger i Stortinget før det endelige resultatet er klart.

  Les mer
 • Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen, Bjarne Håkon Hanssen, Korona, Pandemi, Corona, Koronakrise, Coronakrise, Kommunikasjon
  23/03/2020 - Kruse Larsen
  Hvordan håndtere korona-pandemien

  Korona-krisen vil ramme hardt, og den vil vare lenge. Vi er i en helt ekstraordinær krisesituasjon vi ikke har opplevd maken til i fredstid. Mange må gjøre vanskelige valg. Næringslivet må drive både god krisehåndtering og god krisekommunikasjon.

  Les mer
 • Corona, Korona, Flinke Ledere, Ledelse, kommunikasjon, PR, PA,
  21/03/2020 - Kruse Larsen
  God ledelse i krisetid

  Korona-krisen vil forandre Norge. Akkurat nå vet ingen hvor lenge den vil vare, bare at det blir lenge. Akkurat nå vet ingen hvor hardt den treffer oss, bare at det blir hardt. Nå testes lederskap på alle nivåer. I nasjonen. I bedriftene. I offentlig sektor. I lokalsamfunnene.

  Les mer
 • Korona, Virus, Pandemi, Epidemi, Krise, Kruse Larsen, Økonomi, Næringsliv
  09/03/2020 - Kruse Larsen
  Hvordan jobbe med korona-beredskap?

  Korona-viruset Covid-19 er en av de mest alvorlige truslene vi har stått overfor som samfunn på lenge. Næringslivet rammes nå med full kraft, og informasjonsbehovet er enormt. Er du og din bedrift godt nok forberedt på alle områder?

  Les mer
 • Arendalsuka, Arendalsuka2020, Kruse Larsen, Petter Kvinge Tvedt
  14/02/2020 - Kruse Larsen
  Skal du på Arendalsuka?

  Hvert år samles 70000 mennesker til diskusjoner, mingling og utforming av ny politikk for en ny tid fordelt på over 1200 arrangementer i Arendal. Hvordan kan man skille seg ut og få mest ut av demokratifestivalen?

  Les mer
 • 03/10/2019 - Kruse Larsen
  Slik kan du påvirke statsbudsjettet 2020

  For første gang på seks år er det en flertallsregjering som legger frem statsbudsjettet. Tidligere har politikerne kommet til enighet etter forhandlinger på Stortinget, men nå er de enige i forkant. Hvordan kan du påvirke budsjettet når det allerede er ferdigforhandlet? Det er ikke umulig! Her er det du trenger å vite.

  Les mer
 • 03/09/2019 - Kruse Larsen
  Vil du prøve deg med de beste?

  Liker du høyt arbeidstempo og stadig nye utfordringer? Har du en skarp penn og brenner for politikk og kommunikasjon? Har du lyst til å prøve deg blant de aller beste i landet? Da skal du lese videre.

  Les mer
 • Lars Joakim til Statsministerens kontor
  03/05/2019 - Kruse Larsen
  Erna Solberg rekrutterer fra Kruse Larsen

  Seniorrådgiver i Kruse Larsen, Lars Joakim Hanssen, ble i statsråd i dag utnevnt til statssekretær ved Statsministerens kontor (SMK). 


  Les mer
 • 25/03/2019 - Kruse Larsen
  Mer politikk i samferdselspolitikken

  I valgkampen 2013 var det få ting Høyre og FrP var mer klare på enn behovet for endringer i samferdselspolitikken. Ikke bare ble det brukt for lite penger, men selve organiseringen skulle endres. Utgangspunktet var at organiseringen førte til at utvelgelsen av prosjekter var for politisert, det ble tatt for lite hensyn til samfunnsøkonomisk lønnsomhet og det ble for mye kladdvis utbygging.

  Les mer