Aktuelt i Kruse Larsen

 • 18/01/2022 - Anne Therese Gullberg i Dagens Næringsliv
  Bærekraftskommunikasjon: 7 typer grønnvasking

  EUs taksonomi, eller klassifikasjonssystem for bærekraftige økonomiske aktiviteter, illustrerer at det er krevende å skille mellom mørkegrønt, grønt, brunt og kullsort. Det er ikke gitt akkurat hvor grensen for grønn eller ikke grønn skal gå. Slik er det også med grønnvasking i markedsføring og kommunikasjon. 

  Les mer
 • 10/12/2021 - Anne Therese Gullberg, partner og seniorrådgiver. Pernille Celine Engdahl, rådgiver.
  Ny lov om offentliggjøring av bærekraftsinformasjon i finanssektoren og et rammeverk for bærekraftige investeringer

  Tirsdag denne uken behandlet finanskomiteen et forslag til ny lov om offentliggjøring av bærekraftsinformasjon i finanssektoren og et rammeverk for bærekraftige investeringer. 

  Les mer
 • 04/10/2021 - Kruse Larsen
  Hør Kruse Larsens podkast: Valglønsj med Larsen

  I podkasten vår får du svar på alt du lurer på om det som skjer i politikken akkurat nå – og litt om det du ikke lurer på.

  Les mer
 • 21/09/2021 - Anne Therese Gullberg i Dagens Næringsliv
  «Splendid isolation» som rødgrønn energidoktrine?

  Energipolitikk kan bli en av den nye regjeringens mest krevende saker. Sp åpner for å la EØS-avtalen ligge, men både Sp, SV og deler av fagbevegelsen vil ha omkamp om deltagelsen i det europeiske energisamarbeidet.

  Les mer
 • 20/09/2021 - Kruse Larsen
  Webinar: The Norwegian election: Implications for energy policy

  A new red-green government is now about to negotiate the new governmental platform. The new governmental parties are divided with regard to energy cooperation between Norway and Europe.  

  Les mer
 • 27/08/2021 - Kruse Larsen
  Valglønsj med Larsen

  To uker før valget er det høyst usikkert hvem som vil styre landet de neste fire årene - selv om det sannsynligvis går mot regjeringsskifte.  

  Les mer
 • 02/07/2021 - Anne Therese Gullberg og Anne-Kathrine Bergh
  Hvordan manøvrere i bærekraftjungelen?

  Bærekraft er i vinden, og mange forbrukere ønsker å ta bedre og mer bevisste valg når de kjøper varer og tjenester. Ikke overraskende følger selskapene etter, og tilpasser markedsføringen sin deretter. Men kan vi stole på at selskaper som kommuniserer bærekraftige påstander om seg selv og egne produkter faktisk holder det de lover?

  Les mer
 • 30/06/2021 - Anne Therese Gullberg og Marie Byskov Lindberg, i Energi og Klima
  Ny kamp om fornybar energi i EU

  Fornybardirektivet skal revideres. Nå intensiveres kampen før EU-kommisjonen legger frem «sommerpakken». De første lekkasjene fra Brussel forteller oss litt hvor de viktigste slagene vil stå

  Les mer
 • 18/06/2021 - Kruse Larsen
  Markus Moe – oppsummerer åtte år med Bent Høie som helseminister

  Markus Moe, redaktør i Dagens Medisin, er denne ukens gjest i Helsedebatten. Han har i ti år ledet den nyhetsredaksjonen som tettest følger norsk helsepolitikk. Nå skal han slutte i Dagens Medisin – men først kan du her høre han oppsummere og gi sin vurdering av åtte år med ulike Solberg-regjeringer – alle med Bent Høie som helse- og omsorgsminister.   

  Les mer
 • 11/06/2021 - Kruse Larsen
  Lena Nymo Helli – om kinderegg og pilotsyke i norsk helsenæring

  Lena Nymo Helli, daglig leder i Norway Health Tech, er denne ukens gjest i Helsedebatten. Her kan du høre mer om hvilke muligheter som ligger i helsenæringen - men også hva som er flaskehalsene som hindrer at nye innovasjoner faktisk skal bli tatt i bruk her i Norge.  

  Les mer