Bli med på nettbrett-dugnaden! Hjelp eldre med å være sammen med familie og venner i påsken.

Mange eldre sitter isolert uten noe kontakt med familien sin. Påsken blir i år en ekstra vanskelig tid for mange, uten kontakt med familie eller kjente. Nå tar vi initiativ til en dugnad for å hjelpe eldre å holde kontakten med familien og venner i påsken. Vil du bidra med gi bort ditt gamle nettbrett?

                           

Svært mange av oss har et ekstra nettbrett som vi bruker. Nettbrett har en enorm verdi for eldre som er isolert hjemme og på sykehjem. Dette gjør at de kan være med på både påskenøtter og feiring av påskeaften sammen med familie og venner. Vi ønsker derfor å legge til rette for en innsamling av brukte (eller ubrukte) nettbrett. Alle nettbrettene går til eldre på sykehjemmene Diakonhjemmet har på Sagene, Ammerud og Nordberg og brukere av hjemmetjenestene ved Diakonhjemmet Omsorg i Oslo. Vi har som mål å få inn 14 nettbrett. Hvis vi klarer å samle inn flere, vil disse bli tatt i bruk på Diakonhjemmet sykehus, som har pasienter som ikke får ha besøk av pårørende, for å unngå koronasmitte. Diakonhjemmet tar ansvar for renhold og distribusjonen av nettbrettene, slik at de kommer frem til brukerne. 

Viktig informasjon:

  • Nettbrettet må være i god stand, med fungerende skjerm og kamera, uten store skader.
  • Nettbrettet bør helst leveres med ladekabel.
  • Husk å tilbakestille nettbrettet til fabrikkinnstillinger, slik at dataene dine er beskyttet og utstyret er klart til bruk for andre (se beskrivelse under).
  • Mottakssted er Inkognitogata 1 i Oslo. VIKTIG! Nettbrettene skal ikke leveres til sykehjemmene eller Diakonhjemmet sykehus direkte. Her er det besøksforbud for å unngå koronasmitte. Vi beklager ulempene dette medfører, men ber om forståelse og omtanke for pasientene og de ansatte.
  • Ta kontakt med Eli på telefon 463 48 175 eller e-post: eeh@kruselarsen.no for å avtale levering, eller hvis du har spørsmål angående levering.

Tidspunkt for levering
- Fredag 3. april kl. 8-12

- Mandag 6. april kl. 12-16

- Tirsdag 7. april kl. 8-12

- Onsdag 8. april kl. 12-16

Vi sørger for at overleveringen og distribusjonen av nettbrett skjer på en slik måte at alle smittevernhensyn ivaretas.

Hvordan nullstille Ipad:
https://eplehuset.no/ekspertise/iphone/selge-eller...

Gjenoppretting av Android nettbrett:
Fremgangsmåte for å gjenopprette Android
Dette gjøres ved å velge Innstillinger → Sikkerhetskopier/tilbakestilling → Fabrikkinnstillinger. Huk av for Slett intern lagring, og trykk så Tilbakestill telefonen/nettbrett. 

Kruse Larsen og Pressure har tatt et initiativ til innsamlingsaksjonen etter dialog med Diakonhjemmet i Oslo. Kruse Larsen og Pressure tar ikke betalt for vårt bidrag i aksjonen.
0