Cathrine Lofthus om erfaringer fra årene som sjef i Helse Sør-Øst RHF og ambisjoner som nyutnevnt departementsråd

Cathrine Lofthus, nyutnevnt departementsråd i Helse- og omsorgsdepartementet og tidligere administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF, er denne ukens gjest i Helsedebatten.

Hør Lofthus reflektere over erfaringene fra de seks årene hun har vært sjef i Helse Sør-Øst RHF og hvilke ambisjoner hun nå har når hun 1. juni tiltrer som departementsråd i Helse- og omsorgsdepartementet.
 
Her svarer hun på hva som trigget henne til å si ja til stillingen som departementsråd. Hva er hun mest stolt av å ha fått til i Helse Sør-Øst - og hvorfor er det så vanskelig å endre på sykehusstruktur – som for eksempel i Innlandet og i Oslo? 
 
Og ikke minst: Har hun en programerklæring å komme med når hun nå skal bli departementsråd i Helse- og omsorgsdepartementet?
 
Dette og mer får du svar på i episode 10 av Helsedebatten.
 
Episoden finner du via følgende lenker:
·     Spotify
·     Apple Podcasts
·     Google Podcasts
 
Du finner også episoden der du ellers lytter til podkaster. Bare søk etter “Helsedebatten”
Helsedebatten er en podkast hvor gjestene får anledning til å snakke ut, og slipper å forholde seg til korte talepunkter, som ofte er typisk for debattprogrammer. Vi gleder oss over å snakke med politikere, byråkrater, representanter fra næringen og andre som er opptatt av helsepolitikk.

Podkasten ledes av Bjarne Håkon Hanssen og Mette Nilstad fra Kruse Larsen og produseres av Pressure.

0