Anne Therese Gullberg og Jan-Erik Larsen

Kruse Larsen ansetter bærekraftekspert

Kruse Larsen styrker seg på områdene bærekraft, energi og klima med ny seniorrådgiver. Anne Therese Gullberg er tidligere klimaforsker i CICERO og har bred erfaring med strategi, medier og politikk.

- Vi gleder oss veldig til å få Anne Therese på laget. Hun har jobbet som forsker, politisk rådgiver og strategisk rådgiver, og tar med seg tung fagkompetanse på bærekraft, energi, industri og finans. Det er en kombinasjon som passer helt perfekt hos oss, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen. 


Gullberg har doktorgrad i statsvitenskap og har tidligere jobbet 13 år som forsker ved CICERO Senter for klimaforskning. Hun har vært folkevalgt og hatt en rekke verv i Arbeiderpartiet og AUF tilbake til 1993, og har to års erfaring som rådgiver innen energi, miljø og finans i Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Gullberg kommer fra jobb som seniorrådgiver i Gambit Hill+Knowlton Strategies, hvor hun ledet selskapets faggruppe for bærekraft. I Kruse Larsen skal hun spesielt hjelpe kundene med klima, energi og bærekraft.

- Klima er vår tids store utfordring. Både klimaendringer og klimapolitikk vil i de neste årene føre til store endringer innenfor energi, industri, transport og landbruk. Vi hører stikkordet bærekraft hver eneste dag. Alle våre kunder har et stort engasjement på disse områdene. Men det er et krevende felt å kommunisere godt om, og det er enda mer krevende å finne riktig bærekraftstrategi, med reelle, gode tiltak og effektiv gjennomføring. Der tilfører Anne Therese helt unik kompetanse og tanker som imponerer meg, sier Larsen.

Kruse Larsen er spesialisert innen strategisk kommunikasjon, politikk, myndighetskontakt og mediehåndtering. Selskapet ble startet i 2015 og hadde i 2017 vokst til en omsetning på 27,1 millioner kroner.

- Jeg har hatt et morsomt og lærerikt år sammen med gode kolleger i Gambit.
Nå gleder jeg meg til å jobbe enda mer med klima, energi og bærekraft sammen med dyktige folk i Kruse Larsen, sier Gullberg.

Kruse Larsen etablerte sammen med Petter A. Stordalen byrået Storm Communications våren 2018. Storm spesialiserer seg på tjenester knyttet til selskapskommunikasjon og finansiell kommunikasjon. Begge selskapene opererer med helt åpne kundelister.

0