Bilde av Anne Cecilie Lund-Andersen

Kruse Larsen henter kompetanse fra oljenæringen

Kruse Larsen henter Anne Cecilie Lund-Andersen, nåværende pressesjef i Aker Solutions, inn som ny seniorrådgiver i selskapet.

Vi har lett ganske lenge etter en person med akkurat den kompetansen Anne Cecilie har, og vi er glade for at hun takket ja til tilbudet om jobb hos oss, sier daglig leder Jan-Erik Larsen.

Lund-Andersen er utdannet journalist med erfaring fra mediehus som Dagens Næringsliv og Aftenposten. De siste seks årene har hun jobbet med kommunikasjon, blant annet som fungerende kommunikasjonssjef i Nærings- og handelsdepartementet, og kommer nå fra stillingen som pressesjef i Aker Solutions. 


- Det har vært både lærerikt og inspirerende å jobbe med kommunikasjon fra innsiden av departement, organisasjon og industri. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer i konsulentbransjen. Kruse Larsen er et ungt selskap med en spennende kundeportefølje og en erfaren ledelse, sier Lund-Andersen. 


- Med Lund-Andersen på laget styrker vi oss på flere områder som er viktige for våre kunder: redaksjonell kompetanse, erfaring fra et viktig departement, kommunikasjonsfaglig utdanning og innsikt, og industribakgrunn. Midt i blinken for oss, sier Larsen.
Kruse Larsen leverer strategiske rådgivingstjenester og har helt åpne kundelister. På listen finnes noen av de aller største selskapene i Norge, samt en lang rekke mindre selskaper og organisasjoner fra hele landet.


Kruse Larsen har kontorer i Kristiansund, Levanger og Oslo og vil etter nyansettelsene ha til sammen 11 fast ansatte og flere tilknyttede rådgivere.
Lund-Andersen tiltrer stillingen 1. mars 2017.

0