Kruse Larsen lanserer ny podkast

Fredag 11. mars lanserer Kruse Larsen podkasten “Podkast uten portefølje”. Annenhver uke fremover vil vi gi deg innsikt i det som skjer i politikken akkurat nå.

Vi skal gi deg svar på det du lurer på, og det du kanskje ikke visste at du lurte på. Vi analyserer, kommenterer og spekulerer. Vi henter inn ekspertene - og politikerne. Og vi hjelper deg med funfacts som du kan briljere med i smalltalken rundt lønsjbordet.

 

I den aller første episoden har vi invitert NVE-direktør Kjetil Lund, som selvsagt snakker om den brennaktuelle strømkrisen.

 

Hvorfor har vi egentlig så høye strømpriser i Norge? Har vi kraftoverskudd, eller kraftunderskudd, og er det utenlandskablene som er roten til alt ondt? Hvordan blir det fremover, og er det utopi å håpe på bedre tider? 

 

Podkasten ledes av Jan-Erik Larsen. I tillegg til Lund, har vi med oss Anne Therese Gullberg, rådgiver og partner i Kruse Larsen. Podkasten er produsert av Pressure.

 

Har du spørsmål du ønsker svar på, eller innspill til tema eller gjester? Send oss gjerne en melding via vår Facebookside.

 

Du finner podkasten der du lytter til podkast, for eksempel via Apple Podcast eller Spotify.

0