Jan-Erik Larsen, Christopher Wand, Celine Gran, Karen Skjånes

Kruse Larsen rekrutterer strategiske topp-rådgivere

Kruse Larsen rendyrker strategisk kommunikasjon, politikk og myndighetskontakt. Nå ansetter selskapet tre av landets fremste seniorrådgivere på områdene: Karen Skjånes, Christopher Wand og Celine Gran.

- Dette er en virkelig stor dag i vår ganske korte historie. Det ville vært fantastisk å klare å rekruttere én av disse tre. Jeg er stolt og glad over at denne gjengen kommer til oss og jeg vet at de vil gjøre en helt enorm jobb for kundene våre, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen.


I vår ble det kjent at Kruse Larsen sammen med Petter A. Stordalen startet byrået Storm Communications, som rendyrker tjenester knyttet til selskapskommunikasjon og finansiell kommunikasjon. Kruse Larsen har samtidig spisset seg mot strategisk kommunikasjon, myndighetskontakt og politikk.


- Vi satser, vokser og trenger flere folk som kan håndtere enhver prosess, omdømmekrise, mediesak eller mulighet for kundene våre. De siste månedene har vi derfor vært på aktiv leting. Hver gang jeg har snakket med dem som har peiling på hvem som er de beste rådgiverne i Norge, så har noen bestemte navn dukket opp på den listen. Nå ønsker vi dem hjertelig velkommen om bord, sier Larsen.


De tre rådgiverne kommer fra Geelmuyden Kiese. Karen Skjånes er kjent som en av de skarpeste analytiske hjernene i rådgiver-Norge og har dyp ekspertise på samfunns- og myndighetskontakt. Skjånes har vært informasjonssjef og leder for politisk avdeling i Høyres hovedorganisasjon, med ansvar for partiets intern- og eksterninformasjon. Hun har lang og bred erfaring med medietrening. Skjånes er ellers firedobbel norgesmester i quiz. 


- Da Jan-Erik tok kontakt og fortalte om Kruse Larsens videreutvikling og rendyrking av kjerneområdene, var jeg ikke tvil om at dette er riktig byrå for meg. Jeg har hatt en fin tid i GK med 100 kjempedyktige ansatte, og jeg har satt særlig pris på nært samarbeid med Hans Geelmuyden, kommunikasjons-Norges Grand Old Man, sier Skjånes.


Christopher Wand er en svært ettertraktet rådgiver og har som fagansvarlig ledet GKs arbeid med politikk, myndighetskontakt og påvirkning. Han har ellers lang erfaring fra Høyre, der han har jobbet som rådgiver for stortingsgruppen, møtt som representant på Stortinget og vært generalsekretær i Unge Høyre.
- Jeg er en rådgiver med et «politisk dyr» inni meg. Derfor er jeg veldig glad for å få sjansen til å jobbe med det jeg trives aller best med i et seniortungt miljø som Kruse Larsen, sier Wand. 


Celine Gran er kjent som et kommunikasjonstalent av de sjeldne og behersker PR, politikk og krisehåndtering til fulle. Hun er spesielt dyktig på mediehåndtering, strategiarbeid og kampanje- og konseptutvikling.


- Det er med skrekkblandet fryd jeg forlater GK etter åtte fantastiske år. Nå gleder jeg meg skikkelig til å rendyrke strategisk kommunikasjon, politikk og mediehåndtering sammen med så dyktige og bra folk i Kruse Larsen. Også er det jo ekstra hyggelig å starte sammen med to veldig gode kollegaer fra GK, sier Gran.


Kruse Larsen omsatte i 2017 for 27,1 millioner kroner, opp fra 15,4 millioner i 2016 – og fra 4,9 millioner i 2015. Selskapet vil med nyansettelsene ha 14 ansatte, i tillegg til tilknyttede ressurser. Selskapet har helt åpne kundelister.

0