Bilde av Jan-Erik Larsen og Gunnar Angeltvei

Kruse Larsen styrker profilen på krisehåndtering

Gunnar Angeltveit er ansatt som seniorrådgiver i Kruse Larsen. Han tar med seg 30 års beredskaps- og krisehåndteringsekspertise inn i selskapet og er i dag leder av Strategene.

- Det blir fantastisk å få på plass Gunnar. Han er en fullbefaren og rutinert strategisk rådgiver. I tillegg har han spisskompetanse på et viktig felt som vi ønsker å styrke oss på. Han har bokstavelig talt skrevet boken om krisehåndtering og beredskap, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen.


Gunnar Angeltveit har i mer enn tyve år ledet flere byråer innen kommunikasjon, beredskap og krisehåndtering. Han har også utgitt boka «Krise» sammen med sin tidligere kollega Jon Gangdal. I perioden 1986 til og med 1993 hadde Angeltveit flere lederstillinger i Forsvarsdepartementet. I dette tidsrommet var han også informasjonsleder i Aksjonsutvalget for Staten og leder for Regjeringens kriseinformasjonsenhet. Angeltveit har også journalistisk bakgrunn fra NRK.

- Jeg gleder meg til å få jobbe sammen med et så sterkt og kompetent team som det vi finner i Kruse Larsen. De har et verdigrunnlag og ambisjoner jeg deler fullt ut og i tillegg en spennende og variert kundeportefølje, sier Angeltveit.

Kruse Larsen leverer strategiske rådgivingstjenester og har helt åpne kundelister. På listen finnes noen av de aller største selskapene i Norge, samt en lang rekke mindre selskaper og organisasjoner fra distriktene.

Selskapet har kontorer i Kristiansund, Levanger og Oslo og vil etter nyansettelsen ha til sammen 12 fast ansatte rådgivere – i tillegg til en rekke tilknyttede ressurser. 


- Vi har ikke noe ønske om å bli store. Vi skal være små og gode, men når vi får muligheten til å ansette en rådgiver som Gunnar, med svært relevant kompetanse for kundene våre, så griper vi den. Beredskap og krisehåndtering kan være driftskritisk for mange selskaper, og vi er glade for å bli enda bedre og bredere på feltet, sier Larsen.


- I møte med alvorlige avvik, ulykker og kriser er det viktig å jobbe med rådgivere med så vel faglig kompetanse - som levd liv -med alt det innebærer av gode og vonde erfaringer. Det viktigste målet med alt beredskapsarbeid er å forebygge at store avvik, ulykker og kriser inntreffer. Min erfaring er at systematisk arbeid på dette fagfeltet også er effektiv forebygging. Jeg gleder meg til å videreutvikle strukturkapitalen og metodene mine sammen med Kruse Larsen, sier Angeltveit.


Foto: Kruse Larsen/Espen Solli

0