Jan-Erik Larsen, Marius Parmann, Petter Stordalen og Per Valebrokk

Per Valebrokk går til Storm Communications

Nystartede Storm Communications, som Petter A. Stordalen og Kruse Larsen står bak, får E24-redaktør Per Valebrokk med på laget som seniorrådgiver og partner.

Byråleder Marius Parmann beskriver det som en drømmerekruttering.


- Per har ledet oppbyggingen av det som i dag er Norges største og beste økonominettsted, og nå skal vi bygge Storm til å bli «best i byen» på selskapskommunikasjon. At han nå ønsker å bli med i selskapet, viser med all tydelighet at vi kan lykkes med den ambisjonen, sier Parmann.

For få uker siden annonserte kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen etableringen av søsterbyrået Storm Communications i partnerskap med Petter A. Stordalen.

Storm Communications skal i likhet med Kruse Larsen ha helt åpne kundelister. Byråene satser i hver sin nisje av markedet. Kruse Larsen har spisskompetanse på politikk, myndighetskontakt og strategisk kommunikasjon, mens Storm rendyrker selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisekommunikasjon.

Petter A. Stordalen, deleier i Storm Communications, er svært fornøyd med ansettelsen av Per Valebrokk:

- Vi bygger et nytt byrå med de flinkeste folka i bransjen. Med sin tunge medie- og ledererfaring og forståelse for digitale kanaler, er Per en perfekt match for selskapet. Han er dessuten en usedvanlig hyggelig fyr, og det er viktig for oss at det skal være gøy å både jobbe i og med Storm. Jeg er overbevist om at han kommer til å bli en svært ettertraktet rådgiver, sier Stordalen.

Per Valebrokk har over ti års erfaring som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i økonominettstedet E24.no og magasinet Dine Penger. Han er også kjent som programleder for den ukentlige økonomipodkasten Valebrokk & Co. Tidligere har Valebrokk vært ansvarlig redaktør i Skien-avisen Varden, nyhetssjef og journalist i VG, journalist i TDN Finans og aksjemegler. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans.

- Storm kommer til å bli en kjempesuksess fordi de beste folkene backer det, fordi forretningsideen er klar og fordi åpenhet er kjerneverdien. Jeg gleder meg veldig til å være med på å bygge opp dette byrået, sier Per Valebrokk.

Storm Communications eies av kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen (med blant andre Jan-Erik Larsen og Bjarne Håkon Hanssen), Petter Stordalen-selskapet Strawberry Equities AS og Per Valebrokk. Byrået har kontor i Inkognitogata i Oslo, i samme bygg som søsterbyrået Kruse Larsen.

Kontakt:
Per Valebrokk: +47 911 82 921
Jan-Erik Larsen, styreleder i Storm Communications: +47 995 41 967
Marius Parmann, byråleder Storm Communications: +47 920 62 342
Ida Holen, seniorrådgiver Strawberry: +47 975 44 903
www.stormcom.eu

0