Jan-Erik Larsen, Petter Stordalen og Marius Parmann

Petter Stordalen og Kruse Larsen sammen bak nytt PR-byrå

Kruse Larsen etablerer søsterbyrået Storm Communications i partnerskap med Petter A. Stordalen. Det nye byrået skal bli «best i byen» på selskapskommunikasjon med en helt åpen kundeliste.

Kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen, som blant annet består av Jan-Erik Larsen og Bjarne Håkon Hanssen, rendyrker tjenester knyttet til selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisekommunikasjon i det nye søsterbyrået Storm Communications. Kruse Larsen spisser med dette sitt tjenestetilbud på politikk, myndighetskontakt og strategisk kommunikasjon.


- Kundene velger oss på grunn av vår erfaring og spisskompetanse. Vi har vokst i takt med kundenes behov, og det er utfordring å unngå at vi spriker i for mange retninger. I en tid der flere byråer bredder sine tjenestetilbud, tror vi på å fortsette å bli bedre på det vi gjør aller best, sier Jan-Erik Larsen, partner og byråleder i Kruse Larsen.


Petter Stordalens eierselskap Strawberry Group har fra tidligere et kundeforhold til Kruse Larsen. Nå tar samarbeidet en ny form når Stordalen blir jevnstor eier i Storm Communications.


- Petter Stordalen er blant de nordiske lederne med best forståelse av kraften som ligger i tydelig og god kommunikasjon. Han har innsikt og råd å bidra med langt utover å være en passiv investor. Stordalens ønske om å være med på laget kom samtidig med at vi fant det riktig for å spisse oss ytterligere gjennom etableringen av et søsterbyrå som skal være best på PR og selskapskommunikasjon, sier Larsen. 


Storm Communications vil, som Kruse Larsen, ha helt åpne kundelister. Det nye PR-byrået skal ledes av Marius Parmann, som frem til nå har vært seniorrådgiver og partner i Kruse Larsen. 


- Jeg har alltid blitt motivert av å jobbe sammen med og satse på flinke folk. Dette er grunnen til at jeg nå vil inn i PR-bransjen, sier Petter A. Stordalen, og legger til:


- Gjennom årene har jeg testet et stort antall kommunikasjonsbyråer i det nordiske markedet, og Kruse Larsen leverer i en klasse for seg. Samtidig har jeg tro på nisjetilnærmingen. Skal man bli best, må man tørre å være tydelig på hva man kan og rendyrke dette. Storm Communications skal bli best, men ikke størst, sier Stordalen.


Den ferske byrålederen Marius Parmann har åtte års erfaring fra flere av Norges største kommunikasjonsbyråer. Før han ble seniorrådgiver og partner i Kruse Larsen, var han seniorrådgiver i First House og i Burson-Marsteller. Han har vært omtalt som et av landets største kommunikasjonstalenter, blant annet av Dagens Næringsliv og i E24s årlige kåring av ledertalenter. Parmann har også bakgrunn som journalist i Dagens Næringsliv og Aftenposten, og har en mastergrad i samfunnsøkonomi.


- Jeg har vært heldig som har lært kommunikasjonsfaget og byråledelse fra bransjens flinkeste folk. Underveis har jeg plukket opp et og annet om hvordan et PR-byrå skal lykkes. Nøkkelen er å raskt forstå kundens behov, omsette dette i tydelige strategier og planer, og ikke minst bidra til at planen gjennomføres. Vårt fremste mål er å være drivende gode og skape resultater for kundene, sier Parmann.


Fra tidligere har Kruse Larsen AS eiendomsinvestor Lars Løseth som ekstern investor på eiersiden. Storm Communications AS eies 50 prosent av Kruse Larsen AS og 50 prosent av Petter A. Stordalen-selskapet Strawberry Equities AS. Byrået skal ha kontor i Inkognitogata 1, i samme bygg som Kruse Larsen. 


For mer informasjon:

Les mer på hjemmesiden til Storm Communications AS
Jan-Erik Larsen, byråleder Kruse Larsen: +47 995 41 967
Marius Parmann, byråleder Storm Communications: +47 920 62 342
Ida Holen, seniorrådgiver Strawberry: +47 975 44 903


Foto: Kruse Larsen/Espen Solli

0