Podkast: Helsepolitisk spesial med helseminister Ingvild Kjerkol

I denne ukens episode av Podkast uten portefølje har vi fått besøk av helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol. Nå har hun sittet ved roret i Helse- og omsorgsdepartementet i et halvt år.

Hva har vært Kjerkols største utfordringer så langt, og hvordan har hun tenkt å løse fastlegekrisen? Hvordan sikre at også norske pasienter får tilgang til nye innovative legemidler, og hvor langt er regjeringen kommet i arbeidet med ny prioriteringsmelding?

 

Vi får også besøk av ansvarlig redaktør i Dagens Medisin, Siri Gulliksen Tømmerbakke, som evaluerer Kjerkols innsats så langt. Hva blir dommen? Hva er de største forskjellene mellom Høie og Kjerkol, og hvilke saker forventer Helse-Norge at Kjerkol skal ta tak i?

 

Velkommen til helsepolitisk spesial - som også betyr at dagens episode ledes av Bjarne Håkon Hanssen og Mette Nilstad fra Kruse Larsens helseteam.

 

Du finner Podkast uten portefølje der du lytter til podkast, for eksempel via Apple Podcast eller Spotify. Podkast uten portefølje er produsert av Pressure og Kruse Larsen.

Har du spørsmål du ønsker svar på, eller innspill til tema eller gjester? Send oss gjerne en melding via vår Facebookside.

0