Arendalsuka, Arendalsuka2020, Kruse Larsen, Petter Kvinge Tvedt

Skal du på Arendalsuka?

Hvert år samles 70000 mennesker til diskusjoner, mingling og utforming av ny politikk for en ny tid fordelt på over 1200 arrangementer i Arendal. Hvordan kan man skille seg ut og få mest ut av demokratifestivalen?

I år er det mellomvalgsår og det gjør at flere politikere vil ta turen innom Arendalsuka og ha bedre tid til å både delta i debatter eller slå av en prat. 


Kruse Larsen har i mange år tilrettelagt og bistått bedrifter og organisasjoner under Arendalsuka. Vi vet at ingen utfordring er lik. Vi engasjerer oss i hvert oppdrag vi påtar oss. Derfor lager vi hvert år skreddersydde opplegg slik at man får mest ut av denne viktige politiske uka.

Vi kan bistå i både planlegging og gjennomføring av debatter, frokostmøter og kveldsarrangementer. Vi kan også lage konkrete planer for hvordan din virksomhet kan få mest mulig ut av dagene i Arendal.

Vi har sentrale lokaler til debatter, møter og andre arrangementer, som er perfekt plassert der det skjer, midt i Pollen.

Vi er stolte av å ha en helt åpen kundeliste. Der finnes noen av de aller største selskapene i Norge, men også en lang rekke mindre selskaper og organisasjoner fra distrikts-Norge.

Vil du ha ha hjelp til å gjøre ditt arendalsukeopphold lønnsomt og nyttig?

Ta kontakt med
Seniorrådgiver Karen Skjånes
Telefon: 90149975
E-post: ks@kruselarsen.no

0