Vil du prøve deg med de beste?

Liker du høyt arbeidstempo og stadig nye utfordringer? Har du en skarp penn og brenner for politikk og kommunikasjon? Har du lyst til å prøve deg blant de aller beste i landet? Da skal du lese videre.

Kruse Larsen leverer strategisk rådgivning basert på ærlighet, innsikt og erfaring. Vi hjelper selskaper, organisasjoner og ledere med å bli hørt, sett og forstått. Teamet vårt har lang erfaring fra Stortinget, regjeringen, næringslivet og mediebransjen. De har drevet frem lover, reformer og omstillingsprosesser og har vært på innsiden av suksesser, kriser og skandaler. 


Et internship-program i Kruse Larsen varer fra seks til åtte uker og gjennomføres på et tidspunkt i løpet av året som passer søkeren og selskapet best. Du vil få et unikt innblikk i en spennende bransje, i tillegg til varierte og utfordrende oppgaver. Som intern hos oss vil du jobbe med noen av Norges mest interessante selskaper. Høyt tempo må påregnes. Flere av våre interns kan få tilbud om fast jobb etter endt internship.

Vi lyser ut seks stillinger, og søknadsfristen er 15. oktober. Stillingene er godt lønnet, og du vil bli tett fulgt opp av en mentor underveis. Interessert? 

Følg denne lenken til søknadsskjemaet

Ta kontakt med Christopher A. Wand på telefon 92 45 09 39 eller Tim Peters på telefon 90 85 78 34 hvis du har ytterligere spørsmål om internship-ordningen.

0